Antiques of tomorrow 2
Online Book Store

Alexandre Dumas - Robin Hood (editie cartonata)

Etichete:
Alexandre Dumas nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cartile sale sunt citite si recitite cu aceeasi placere si azi, ca si la data aparitiei lor. Dumas nu numai ca a stiut sa reconstituie epoci istorice si societati apuse, dar a si dat viata unor personaje de neuitat. Impreuna cu ai sai voiosi tovarasi, Robin Hood lupta impotriva nedreptatilor serifului de Nottingham, aparand memoria si tronul regelui Richard Inima de-Leu, plecat in cruciada. Uneltirile, bataliile, umorul, dragostea si credinta sunt atat de bine dozate in aceasta fresca a Angliei medievale, incat cartea se citeste pe nerasuflate. Pret: 19,99 RON
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!

Daca pe Antiques of tomorrow - fashion store , poti gasi accesorii, bijuterii, haine, etc., m-am decis sa dedic si un spatiu special cartilor, un blog "sora" al celui initial. Initiativa a pornit din dorinta de a impartasi pasiunea mea pentru carti. Cred în literatura scrisă de scriitori, tipărită pe hîrtie şi adăpostită în biblioteci. Nu cred în literatura aşa-zis hypertextuală, în textul virtual creat din cuvinte-linkuri sau în romane colective scrise de zeci de autori pe Internet, pe bloguri, nici în dominaţia audio-book-urilor.Daca esti de acord cu mine, daca in serile reci de toamne iti place sa te cuibaresti in pat cu o ceasca de ceai cald si o carte buna, atunci ai ajuns in locul potrivit. Acest blog iti este adresat tie, si iti ofera atat carti noi cat si vechi, toate aflate intr-o stare exceptionala, la preturi de chilipir!

Livrare si plata:

*Comenzile sunt livrate prin Posta Romana cu plata ramburs, in termen de 1-2 zile lucratoare. Costul transportului variaza intre 6-10 RON si este suportat de catre client.
*Nu exista o limita minima a comenzilor.
*Pentru cartile epuizate din stoc, sau daca doriti un anume titlu si nu l-ati gasit pe site, puteti sa imi trimiteti un mail si voi incerca sa gasesc ceea ce cautati!

Categorii

Followers